Πολιτική επιστροφών

Τι συμβαίνει εάν παρατηρήσετε ότι πρέπει να κάνετε μια αλλαγή μετά την τοποθέτηση μιας παραγγελίας;

Αν χρειαστεί να αλλάξετε κάποια λεπτομέρεια σχετικά με την αποστολή ή την διεύθυνση τιμολόγησης, μπορείτε να καλέσετε στο 215-5558380 για άμεση αλλαγή ή να στείλετε email αναφέροντας τον κωδικό παραγγελίας και τα στοιχεία που θέλετε να αλλαχθούν. Σε κάθε περίπτωση η ενέργεια πρέπει να γίνει άμεσα, πριν η παραγγελία σας ετοιμαστεί και αποσταλεί.

 

Οδηγίες και προϋποθέσεις εγγύησης

Θέλουμε να κάνουμε την εμπειρία αγορών σας στο led-shoes.eu ευχάριστη.
Η ομάδα μας θα επιθεωρήσει τα προϊόντα σας πριν από τη αποστολή. Η ποιότητα του προϊόντος μας είναι εγγυημένη. Ωστόσο, θα πρέπει να ελέγξετε προσεκτικά και με ακρίβεια το μέγεθός σας πριν αγοράσετε.
Εάν για οποιονδήποτε λόγο είστε δυσαρεστημένοι με οποιοδήποτε αντικείμενο που αγοράσατε, είμαστε περισσότερο από πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε.
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας αν έχετε κάποιο πρόβλημα με την παραγγελία σας!

 

Επικοινωνία για τη λήψη λύσης

Βήματα για να επικοινωνήσετε μαζί μας:
1.Επικοινωνήστε μαζί μας και περιγράψτε λεπτομερώς το ζήτημα (λόγος επιστροφής) μαζί με τον αριθμό της παραγγελίας σας και τον αριθμό του προϊόντος. Για ελαττωματικά, εσφαλμένα προϊόντα, παρακαλώ στείλτε μας μια καθαρή εικόνα ή βίντεο για το πρόβλημα.
2. Θα εξετάσουμε την περίπτωσή σας και θα σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή λύση.

 

Εγγύηση

Ευθύνη της εταιρείας:

Αν η εταιρεία μας είναι υπεύθυνη για το θέμα, θα προχωρήσουμε σε επιστροφή του προϊόντος στην αποθήκη μας για επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση.
Μόλις λάβουμε το προϊόν, θα επιστρέψουμε πλήρως την αρχική τιμή του προϊόντος και τα έξοδα αποστολής ή θα σας στείλουμε δωρεάν ένα νέο προϊόν προς αντικατάσταση.

Οι απαραίτητες ενέργειες εκ μέρους σας πρέπει να γίνουν αμέσως μετά την παραλαβή του ελαττωματικού ή εσφαλμένου προϊόντος.

 

Εγγύηση καλής λειτουργίας LED

Tα παπούτσια καλύπτονται από τον κατασκευαστή με εγγύηση ΜΟΝΟ στο “σώμα” και ΟΧΙ στα LED. Ο λόγος είναι γιατί μπορεί να προκληθεί βραχυκύκλωμα από κακό φορτιστή ή φορτιστή με μεγαλύτερη ένταση, κάτι που το αναγράφουμε και στις πληροφορίες του προϊόντος. Αυτό ισχύει για όλους τους κατασκευαστές παπουτσιών με LED.

Ωστόσο η εταιρία μας, σαν μεταπωλητής, προσφέρει εγγύηση στα LED, με μία επιπλέον χρέωση. Το πακέτο “Εγγύηση καλής λειτουργίας LED” μπορείτε να το επιλέξετε κατά την αγορά του προϊόντος προσθέτοντας το στο καλάθι. Με το πακέτο “Εγγύηση καλής λειτουργίας LED” σας προσφέρουμε άμεση αντικατάσταση του παπουτσιού σε περίπτωση βραχυκυκλώματος των LED με ένα νέο ζευγάρι παπούτσια και μηδενική χρέωση μεταφορικών.

 

Αλλαγή μεγέθους

Εάν ο πελάτης έχει παραγγείλει εσφαλμένο μέγεθος, προϊόν ή απλώς θέλει να αντικαταστήσει το προϊόν, μπορούμε να προχωρήσουμε σε επιστροφή.
Σε αυτή την περίπτωση, ο πελάτης θα είναι υπεύθυνος για το κόστος αποστολής, τόσο προς και από την αποθήκη μας για αντικατάσταση. Εάν ο πελάτης επιλέξει επιστροφή χρημάτων, θα επιστρέψουμε την αρχική τιμή του προϊόντος, εξαιρώντας το τέλος αποκατάστασης (κόστος αποστολής και διεκπεραίωσης). Όλα τα έξοδα αποστολής δεν επιστρέφονται.

 

Υπαναχώρηση

Οι καταναλωτές έχουν 14 ημέρες για να ασκήσουν το δικαίωμα υπαναχώρησης χωρίς να χρειάζεται να αιτιολογήσουν την απόφασή τους και χωρίς να υφίστανται κυρώσεις για την αυτή την άσκηση . Τα έξοδα αποστολής της επιστροφής θα πρέπει να καταβληθούν από τον αγοραστή. Η επιστροφή χρημάτων δεν περιέχει τα αρχικά έξοδα αποστολής.